Werkwijze & tarieven

Werkwijze & tarieven

Misschien weet je niet waar je moet beginnen met alle opties die er zijn op het gebied van een event organiseren. Of misschien weet je nog niet wat bij je past, maar in ieder geval wel wat je niét wilt. Bijvoorbeeld wél een champagnetoren, en géén fout ‘stukje’ van die lollige oom. Ik help jou van het in kaart brengen van je wensen tot de volledige voorbereiding, uitvoering en afwerking van jouw event, en alles ertussenin. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe gaat onze samenwerking in zijn werk?


1. De vragenlijst

Na ons eerste contactmoment ontvang je een originele
Believe-Events vragenlijst-app, waarin jij of jullie op een ludieke manier je absolute don’ts kenbaar kunnen maken.


2. Stijlvol voorstel

Daarna ontvang je als voorstel een op maat gemaakt Pinterest moodboard met verschillende stijlen,zodat we gezamenlijk naar een mooi uitgangspunt kunnen toewerken.


3. Offerte

Na het samen bepalen van de richtlijnen voor jouw event of bruiloft maak ik een  offerte, inventarisatielijst en actielijst op. Na jouw of jullie akkoord, ga ik aan de slag met als eindresultaat een fantastisch event! Ondertussen kun jij real-time meekijken met de vorderingen in de voorbereiding.

Tijdens het gehele proces blijven we in contact op de manier die jij prettig vindt. Bijvoorbeeld via Whatsapp, per mail of een wekelijkse update via Zoom. Kan allemaal. Welke lijn je ook kiest, hij is altijd kort.

Op de dag van jouw event kun je mij inzetten als full service eventmanager die je alles uit handen neemt, of voor delen van de planning. Ik werk met vaste gespecialiseerde leveranciers. Mocht jij toch een voorkeur hebben voor een bepaalde leverancier buiten mijn uitgebreide adresboekje, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

Ik hoor je denken:
Dat klinkt goed, maar wat zijn de kosten?

01. Eventplanner & weddingplanner tarieven

Om bij het begin te beginnen: Voor particulieren werk ik op basis van een uurtarief van € 82,50 per uur inclusief BTW. Voor zakelijke opdrachtgevers werk ik op basis van een uurtarief van € 90 per uur exclusief BTW. Bij het plannen van een evenement of bruiloft kan ik echter niet van tevoren op een briefje geven hoeveel tijd er in gaat zitten, dat is tenslotte maatwerk en helemaal afhankelijk van wat je precies wilt. Met Believe-Events werk ik daarom ook niet met pakketten. Want met maatwerk wordt jouw event of bruiloft uniek, bijzonder en bovenal persoonlijk. En dat is het belangrijkste toch?

Gelukkig ben ik een ster in het maximale uit een vooraf bepaald budget halen, dat scheelt. Om je toch een richtlijn te kunnen geven van de kosten voor mij als eventplanner of weddingplanner kun je ruwweg het volgende aanhouden qua uren:

02. Locatiemanager & Ceremoniemeester:

Jij bereidt je event of bruiloft zelf voor. Je stemt zelf alles af met leveranciers en de gasten. Maar Believe-Events laat de dag voor jou perfect verlopen: ongeveer 12-18 uur

03. Styling + Locatiemanager & Ceremoniemeester:

Jij bereidt je event of bruiloft zelf voor. Maar de complete styling en aansturing op de dag zelf laat je volledig door Believe-Events uitvoeren: ongeveer 30-35 uur

04. Full service planning van het evenement of bruiloft:

Dit garandeert het beste resultaat. Believe-Events regelt jouw event of bruiloft vanaf het eerste contactmoment tot het opruimen van de laatste rommel. Jij hoeft niets meer te doen, behalve kiezen uit de voorstellen die je van Believe-Events ontvangt. Daarna mag je achterover leunen en lekker gaan genieten van de voorbereiding. Deze opdracht start meestal met minimaal 45 uur, het maximum aantal uren is afhankelijk van het aantal dagen en de locatie van het evenement.

Nu weet je mijn werkwijze en de kosten van Believe-Events als event planner.
Klaar voor jouw perfecte evenement of wedding?
Neem dan vrijblijvend contact met me op!
Ik bel of mail je binnen 24 uur terug. 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close