Weddingplanner

Geloof in de bruiloft van je leven

Eindelijk die ring om je vinger, gefeliciteerd! De voorpret kan beginnen. Net als jij geloof ik in ware liefde. En de ware liefde vieren, dat doe je met een onvergetelijke bruiloft waarbij het hele plaatje klopt. Jullie dag, die helemaal in lijn is met wie jullie zijn als stel. Zonder regelgedoe en met een perfecte styling als kers op de bruidstaart.
Dat wil je! En daarvoor kun je het beste een weddingplanner inhuren.

Believe Events & Weddings

Full service bruiloft

Jullie bruiloft moet perfect zijn. Daarom raad ik full service wedding planning aan. Daarbij krijg je vanaf de kennismaking maatwerk en ben ik 100% verantwoordelijk voor de voorbereiding, de aansturing tijdens jullie grote dag (of dagen) en de afronding. Zo hoeven jullie je alleen maar te focussen op de voorpret en wat jullie leuk vinden en is jullie bruiloft een ontspannen dag voor in de boekjes.

.

Wat ik zoal voor jullie regel?


Styling

De complete styling, van idee tot uitwerking.
Het is jullie feestje,
maar ík hang de slingers op.


Afspraken

Alle toestemmingen, vergunningen

en leveranciers.


Draaiboek

Een draaiboek met genoeg tijd voor privé momenten. Misschien willen jullie je wel omkleden of je eventjes terugtrekken bijvoorbeeld.


Aanspreekpunt

Als hands-on aanspreekpunt het soepel laten lopen van jullie droomhuwelijk op locatie.


Contactpersoon

Ik ben jullie contactpersoon voor de gasten.
Ik zorg ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is, er rekening gehouden wordt met jullie wensen en het jullie gasten (van groot tot klein en met eventuele speciale behoeften) aan niets ontbreekt.


Opruimplan

Een uitgebreid opruimplan, zodat je niet midden in de nacht met een berg cadeaus en confetti zit.

Homohuwelijk planner

Als ceremoniemeester heb ik al flink wat bruiloften van A tot Z mogen regelen, waaronder een prachtig voorbeeld van een homohuwelijk. Van wie jij ook houdt: Believe-Events vertaalt jullie relatie tot een unieke bruiloft waar jullie een leven lang met vlinders aan terugdenken. Hoe ik dat doe en wat dat ongeveer kost, lees je in mijn werkwijze en tarieven.

Ben jij op zoek naar een weddingplanner die je alles uit handen neemt nog voordat je erom vraagt?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Reviews:

Bruidspaar Bob & Miranda
Aanvraag: Full Service Weddingplanning in het Buitenland (bruiloft: aug & sept 2023)

Een paar maanden geleden hebben wij Daniëlle benaderd om onze bruiloft, die in het buitenland zal plaatsvinden, te organiseren. Ze is er gelijk mee aan de slag gegaan. Dit gaf ons gelijk al veel vertrouwen. Daniëlle denkt goed mee en komt met veel leuke en goede ideeën. Ons scheelt het een hoop kopzorgen, want zoiets organiseren zit bij ons niet in het bloed. Wij weten zeker dat het een geweldige dag gaat worden!

Bruidspaar Michel & Patricia
Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: augustus 2023)

Wij hebben Believe Events & Weddings gevonden via google afgaande op de recensies. Tot op heden nog geen minuut spijt gehad! Wat een topvrouw is Danielle. Al bij de eerste ontmoeting was er een klik, Danielle heeft alle wijsheid in pacht wat trouwen betreft. Alles kan besproken worden, niks moet alles kan, en ideeën heeft ze genoeg.
Wij gaan dit jaar trouwen, en aangezien wij het volledige pakket hebben, kunnen wij niet wachten om te gaan trouwen!
Met Danielle aan het roer, kunnen wij heel relaxed naar de ceremonie toewerken.
Al met al, zeker een aanrader!

Bruidspaar Gijs & Ilona
Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: september 2023)

“Wij zijn recent in zee gegaan met Danielle, mede door haar enthousiasme! Maar nu in ons voortraject heeft zij haar meerwaarde al bewezen. Ik was voornemens bepaalde wensen te schrappen maar zij brengt ze toch even ter sprake bij de locatie, waardoor deze wens helemaal niet geschrapt hoeft te worden! Zeer oplettend, positief en hard werkende dame die er alles aan doet om jullie dag bijzonder te maken. Ik ben blij dat we voor haar gekozen hebben”

Bruidspaar Willem & Veronique
Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: juli 2024)

Onze trouwdag zelf moet nog komen, maar ze neemt ons veel voorbereidend werk uit handen. Super fijn contact met Daniëlle. We kijken nu al uit naar de dag zelf.

Meer reviews lees je hier

.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close