Weddingplanner

Geloof in de bruiloft van je leven

Eindelijk die ring om je vinger, gefeliciteerd! De voorpret kan beginnen. Net als jij geloof ik in ware liefde. En de ware liefde vieren, dat doe je met een onvergetelijke bruiloft waarbij het hele plaatje klopt. Jullie dag, die helemaal in lijn is met wie jullie zijn als stel. Zonder regelgedoe en met een perfecte styling als kers op de bruidstaart.
Dat wil je! En daarvoor kun je het beste een weddingplanner inhuren.

Full service bruiloft

Jullie bruiloft moet perfect zijn. Daarom raad ik full service wedding planning aan. Daarbij krijg je vanaf de kennismaking maatwerk en ben ik 100% verantwoordelijk voor de voorbereiding, de aansturing tijdens jullie grote dag (of dagen) en de afronding. Zo hoeven jullie je alleen maar te focussen op de voorpret en wat jullie leuk vinden en is jullie bruiloft een ontspannen dag voor in de boekjes.

.

Wat ik zoal voor jullie regel?


Styling

De complete styling, van idee tot uitwerking.
Het is jullie feestje,
maar ík hang de slingers op.


Afspraken

Alle toestemmingen, vergunningen

en leveranciers.


Draaiboek

Een draaiboek met genoeg tijd voor privé momenten. Misschien willen jullie je wel omkleden of je eventjes terugtrekken bijvoorbeeld.


Aanspreekpunt

Als hands-on aanspreekpunt het soepel laten lopen van jullie droomhuwelijk op locatie.


Contactpersoon

Ik ben jullie contactpersoon voor de gasten.
Ik zorg ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plek is, er rekening gehouden wordt met jullie wensen en het jullie gasten (van groot tot klein en met eventuele speciale behoeften) aan niets ontbreekt.


Opruimplan

Een uitgebreid opruimplan, zodat je niet midden in de nacht met een berg cadeaus en confetti zit.

Homohuwelijk planner

Als ceremoniemeester heb ik al flink wat bruiloften van A tot Z mogen regelen, waaronder een prachtig voorbeeld van een homohuwelijk. Van wie jij ook houdt: Believe-Events vertaalt jullie relatie tot een unieke bruiloft waar jullie een leven lang met vlinders aan terugdenken. Hoe ik dat doe en wat dat ongeveer kost, lees je in mijn werkwijze en tarieven.

Ben jij op zoek naar een weddingplanner die je alles uit handen neemt nog voordat je erom vraagt?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Reviews:

Bruidspaar Gijs & Ilona (bruiloft september 2023):

“Wij zijn recent in zee gegaan met Danielle, mede door haar enthousiasme! Maar nu in ons voortraject heeft zij haar meerwaarde al bewezen. Ik was voornemens bepaalde wensen te schrappen maar zij brengt ze toch even ter sprake bij de locatie, waardoor deze wens helemaal niet geschrapt hoeft te worden! Zeer oplettend, positief en hard werkende dame die er alles aan doet om jullie dag bijzonder te maken. Ik ben blij dat we voor haar gekozen hebben”

Bruidspaar Willem & Veronique (bruiloft juli 2024):

Onze trouwdag zelf moet nog komen, maar ze neemt ons veel voorbereidend werk uit handen. Super fijn contact met Daniëlle. We kijken nu al uit naar de dag zelf.

Bruidspaar Jeroen & Melissa:

29 september was onze trouwdag. Op deze dag heeft Daniëlle ondersteuning gegeven als ceremoniemeester. De voorbereidingen hebben we zelf gedaan. Daniëlle heeft er voor gezorgd dat zij alles op deze dag onder controle had, zodat wij optimaal konden genieten.

Daniëlle bevelen wij graag aan! Zij is zorgzaam, organisatorisch sterk en enthousiast.

Bruidspaar Saskia & Dennis:

Het was echt een meerwaarde om Daniëlle als weddingplanner en ceremoniemeester erbij te hebben op onze grote dag. Wat heeft ze hard gewerkt. Zij was degene die ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep, dat wij en onze gasten écht 100% konden genieten. Een topper is het!!!! Liefs, Saskia & Dennis

Bruidspaar Anita & Bettina

Op 1 juni zijn wij getrouwd. Toen we besloten hadden dat we gingen trouwen hadden we geen flauw idee wat hier allemaal bij komt kijken. Aanvankelijk gingen we eerst zelf aan de slag met de organisatie, zoals uitzoeken locatie, kleding, muziek enz. We kwamen er al gaande de rit snel achter dat het organiseren van een bruiloft een vak apart is en dat daar, wil je het goed doen, de nodige expertise bij komt kijken. Enkele weken voor onze trouwdag kwam gelukkig Danielle op ons pad. Er waren nog een paar lastige open eindjes te regelen. Deze en de gehele voorbereiding gaf ons enorm veel stress. Vanaf dat moment konden wij alles uit handen geven aan Danielle en genieten van wat je tijdens de voorbereidingen van een bruiloft tegen komt.
Wat een opluchting en de stress viel grotendeels van ons af. 

Vooral ook de wijze waarop Daniëlle midden in de voorbereiding deze van ons overnam, gaf blijk van haar professionaliteit. De systematische aanpak van het maken van een draaiboek voor onze dag was klasse. De laatste losse eindjes werden vervolgens perfect geregeld. En dit steeds in goede samenspraak met ons. Daniëlle haar inlevingsvermogen en het meedenken in onze wensen was zeer prettig. En uiteraard het vakbekwame regelen door haar hiervan een zegen. 

Ook tijdens onze huwelijksdag was de professionaliteit van Daniëlle van grote klasse. Er komt veel bij kijken om op zo’n dag alles achter de schermen tot in de puntjes te regelen en laten verlopen. Voor ons verliep deze dag als een zonnetje en door Daniëlle konden we de gehele dag genieten van de mooiste dag van ons leven. Echt super en voor ons een onvergetelijke periode en dag. 

En wil je je huwelijksdag vlekkeloos en zonder zorgen laten verlopen is een weddingplanner echt een must. En wij kunnen hier Daniëlle van harte aanbevelen. Naast haar vakbekwaamheid, haar professionaliteit is Daniëlle ook een heel prettig en enthousiaste vrouw. Met oog voor detail en oog voor persoonlijke wensen, creatief en in voor leuke en nieuwe uitdagingen.

Meer reviews lees je hier

.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close