Blog: waarom een weddingplanner of eventplanner inhuren?

Waarom een weddingplanner of eventplanner inhuren?

Believe Events & Weddings

Een bruiloft, feest of business event plannen, kun je dat niet gewoon zelf? Ja, tuurlijk! Als jij lekker gaat op stress en heel veel balletjes in de lucht, waarbij de feestelijkheden aan je voorbijgaan: doen.

Wil je daarentegen onbezorgd genieten van je bruiloft, feest of business event, dan kun je beter een weddingplanner of eventplanner inhuren. In dit blog vertel ik je waarom, en waar je aan moet denken.

Waarom een weddingplanner inhuren?

Ik hoor je denken: mijn trouwdag bepaal ik zelf, dus waarom een weddingplanner inhuren? Ik kan ook gewoon ceremoniemeester tante Toos op de dag zelf alles laten regelen. Nou, ik raad het je af. Het regelen van je wedding van A tot Z, of delen ervan, overlaten aan een weddingplanner? Dat verzekert een onbezorgde droombruiloft. Waarbij ook tante Toos mag genieten van de dag, in plaats van gestresst rondrennen.

Hierom kies je voor een weddingplanner:

Moeilijke beslissingen worden een eitje. Locatie en leveranciers, plan B’s, budgetplanning? Daar hoeven jullie je mooie hoofdjes niet over te breken dankzij een weddingplanner.

Over budget gesproken: als je dat hebt bepaald, wil je het niet overschrijden. Dankzij een adresboekje vol leveranciers kan een weddingplanner de leukste en beste deals voor je fiksen. Zo hou je geld over voor je honeymoon!

Een weddingplanner kent dankzij de ervaring met bruiloften obstakels en lumineuze ideeën die je zelf niet kon bedenken. Bijvoorbeeld het checken van wegwerkzaamheden en alle dieetwensen, originele party favors of dat ene detail dat het diner de ultieme persoonlijke touch geeft.

En als laatste: een weddingplanner laat jullie trouwdag van de voorbereidingen tot het vegen van de confetti op rolletjes verlopen. Niemand stress, iedereen een onvergetelijke dag.

Nu weet je wat een weddingplanner aan meerwaarde biedt.
Hoe zit dat voor een eventplanner?

Waarom een eventplanner inhuren?

Een groot feest of business event organiseren komt vaak op het bordje van iemand die er weinig ervaring mee heeft. Want waarom een eventplanner inhuren als dat event regelen ook niks kan kosten? Ik heb het resultaat vaak genoeg meegemaakt: gezapige activiteiten, een planning met gaten of juist overlap, budgetproblemen, belangrijke aspecten die over het hoofd gezien worden. Dat moet je niet willen. Om dat te voorkomen neem je een ervaren eventplanner in de arm.

De voordelen?

Je hebt toegang tot een ware kennisbank aan eventplanning. Originele invalshoeken, de beste leveranciers binnen het budget: ze staan met een vingerknip tot je beschikking met een eventplanner.

Een eventplanner inhuren scheelt iedereen veel stress. Het feestvarken, de feestcommissie, het management, ze hoeven alleen nog maar achterover te leunen en genieten.

Planning, budget, de grote lijnen én de kleine details worden perfect op elkaar afgestemd. Alles sluit naadloos op elkaar aan, van de uitnodiging tot de servetten.

Op het event zelf coördineert een eventplanner alles van A tot Z, inclusief uitstekende plan B’s. Zo weet je zeker dat het een succes wordt waar iedereen nog lang over napraat!

Denk hieraan bij het uitzoeken van een eventmanager

Ben je overtuigd? Dan is het tijd om een eventmanager uit te zoeken. Je kiest de juiste weddingplanner of eventplanner voor jou door rekening te houden met het volgende:

Zoek een eventplanner of weddingplanner met glimmende reviews. Bijvoorbeeld op een betrouwbaar platform als The Perfect Wedding. Hoe beter de goede ervaringen van je voorgangers aansluiten op jouw wensen, hoe beter!

Onderzoek of de stijl, diensten, manier van communiceren en het tarief van die leuke eventmanager past bij wat je zoekt. Dat ontdek je het beste met het laatste punt:

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan. Zo weet je snel of het past en klikt. Die klik is uiteindelijk het allerbelangrijkste, want je weddingplanner vertrouw je met de mooiste dag van jullie leven. En je eventplanner met je goede reputatie.

Wat believe-events voor jou kan betekenen

Of je nu een eventplanner zoekt voor een spraakmakend business event, een spetterend feest of babyshower. Of een weddingplanner voor een onvergetelijke droombruiloft: ik beloof je een weergaloos evenement dat bij je past! En met mijn ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van events en weddings laat ik niets aan het toeval over.

Op de dag van jouw event kun je mij inzetten als full service eventmanager die je alles uit handen neemt, of voor delen van de planning. Ik werk met vaste gespecialiseerde leveranciers. Mocht jij toch een voorkeur hebben voor een bepaalde leverancier buiten mijn uitgebreide adresboekje, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

Zullen we samen eens bekijken hoe ik van jouw bruiloft, feest of business event een weergaloos én zorgeloos event maak?

JA, IK WIL OOK EEN TOF EVENT

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Liefs,
Daniëlle
Uiteraard mag je mij ook bellen of appen: 06-53585329

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close