Reviews

Wat zeggen opdrachtgevers over mij:

Op zoek naar een eventplanner of weddingplanner die aan een half woord genoeg heeft om jouw event precies te regelen zoals je in gedachten hebt?
Dan ben je bij Believe-Events aan het juiste adres.
Maar neem het niet van mij aan.
Daar heb je ten slotte reviews voor!
Klik hier voor mijn portfolio

Believe Events & Weddings

Deze mensen gingen je voor: 

2023: De Zingende DJ, Zanger & artiest

Samenwerking: zanger

Ik ben door Believe Events uitgenodigd om te komen optreden op een bedrijfsfeest in Mallorca.

De communicatie vooraf was erg prettig en ook hebben zij er alles aan gedaan om de juiste benodigde techniek aldaar te verzorgen.

2023: Ms. Strijdhaftig, Leap Company

Request: 5-day offsite business event in the Netherlands, including full program

Daniëlle was absolutely fantastic to work with for organizing the Leap company offsite. Her professionalism, attention to detail, and creativity made the event a resounding success. She created a seamless and memorable experience for our team. I highly recommend Daniëlle and would gladly work with her again in the future.2023: Mr. van den Elzen. Co-Founder @Leap

Request: 5-day offsite business event in the Netherlands, including full program

Daniëlle organized our company offsite, with participants from across the US and Europe. The event turned out amazing; the activities were perfect, location was top notch and everything was smooth. Our employees rated it 4.6 out of 5; almost perfect!

2023: De Zingende DJ, Zanger & artiest

Samenwerking: zanger

Ik ben door Believe Events uitgenodigd om te komen optreden op een bedrijfsfeest in Mallorca.

De communicatie vooraf was erg prettig en ook hebben zij er alles aan gedaan om de juiste benodigde techniek aldaar te verzorgen.

Eenmaal aangekomen, werd ik hartelijk ontvangen door Daniëlle en haar collega. Zowel de opdrachtgever, gasten en ik als leverancier krijgen 24/7 haar volledige aandacht. Ik heb een fantastisch verblijf gehad en alles was tot in de puntjes geregeld waardoor ik me volledig kon focussen op mijn optreden. Met elkaar hebben we dan ook een fantastisch feest gebouwd met een zeer tevreden opdrachtgever en gasten als resultaat. Daniëlle en haar team bedankt en graag tot de volgende keer!

2023: Mevr. F. Atalay, VDH Solar

Aanvraag: 5-daags personeels event op Mallorca/Spanje

Daniëlle heeft voor ons bedrijf (VDH Solar) het personeelsweekend geregeld. En wat was het geweldig! Zonder haar was dit niet zo’n geslaagd weekend geworden. Daniëlle weet hoe ze het moet aanpakken en waar je allemaal aan moeten denken. Een goede sparringpartner.

Samenwerking met Daniëlle was heel prettig. Kortom ik kan niet wachten tot het volgende event om weer samen te werken!

2023: Dries Roelvink, Zanger & artiest

Samenwerking: zanger

Buenos dias. Het bedrijfsfeest van VDH Solar hier op Mallorca is perfect georganiseerd door Daniëlle van Believe-Events & Weddings.

Zij heeft zelfs witte servetten uit Nederland meegebracht voor mijn Bella Ciao.

2023: Bruidspaar Bob & Miranda

Aanvraag: Full Service Weddingplanning in het Buitenland (bruiloft: september 2023)

Een paar maanden geleden hebben wij Daniëlle benaderd om onze bruiloft, die in het buitenland zal plaatsvinden, te organiseren. Ze is er gelijk mee aan de slag gegaan. Dit gaf ons gelijk al veel vertrouwen. Daniëlle denkt goed mee en komt met veel leuke en goede ideeën. Ons scheelt het een hoop kopzorgen, want zoiets organiseren zit bij ons niet in het bloed. Wij weten zeker dat het een geweldige dag gaat worden!

2023: Bruidspaar Michel & Patricia

Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: augustus 2023)

Wij hebben Believe Events & Weddings gevonden via google, afgaande op de recensies. Tot op heden nog geen minuut spijt gehad! Wat een topvrouw is Danielle. Al bij de eerste ontmoeting was er een klik, Danielle heeft alle wijsheid in pacht wat trouwen betreft. Alles kan besproken worden, niks moet alles kan, en ideeën heeft ze genoeg. Wij gaan dit jaar trouwen, en aangezien wij het volledige pakket hebben, kunnen wij niet wachten om te gaan trouwen!
Met Danielle aan het roer, kunnen wij heel relaxed naar de ceremonie toewerken. Al met al, zeker een aanrader!

2023: Bruidspaar Ilona & Gijs

Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: september 2023)

“Wij zijn recent in zee gegaan met Danielle, mede door haar enthousiasme! Maar nu in ons voortraject heeft zij haar meerwaarde al bewezen. Ik was voornemens bepaalde wensen te schrappen maar zij brengt ze toch even ter sprake bij de locatie, waardoor deze wens helemaal niet geschrapt hoeft te worden! Zeer oplettend, positief en hard werkende dame die er alles aan doet om jullie dag bijzonder te maken. Ik ben blij dat we voor haar gekozen hebben”

2023: Bruidspaar Willem & Veronique

Aanvraag: Full Service Weddingplanning (bruiloft: juli 2024)

Onze trouwdag zelf moet nog komen, maar ze neemt ons veel voorbereidend werk uit handen. Super fijn contact met Daniëlle. We kijken nu al uit naar de dag zelf.

2022: Dhr. Glas, Gilde Equity Management

Aanvraag: complete uitvoer Dutch-Grand Prix-weekend & high-end personeelsfeest

Daniëlle heeft voor een ons een groot meerdaags relatie evenement georganiseerd en ook ons jaarlijkse personeelsevent. Het was echt helemaal super geregeld, van boven tot onder. Meedenken op alle facetten en juist ook die dingen waar je zelf niet aan denkt of bij stil staat. Zeer ervaren. Er wordt (denk)werk uit handen genomen en je wordt volledig ontzorgt. De events waren zeer geslaagd en iedereen was zeer te spreken over beide events en de vlekkeloze organisatie. Oprechte aanrader!

2022: Laura de Pagter, Officemanager Derec

Aanvraag: 3-daags personeelsweekend

Mede dankzij Daniëlle, hebben wij een fantastisch personeelsweekend gehad!

Een gezellig weekend met leuke informele-activiteiten, die toch echt voor binding tussen de collega’s zorgde. Daniëlle had alles perfect voorbereid en overzichtelijk door middel van een draaiboek overgedragen.

2022: Mevr. van Klink, voorzitter bestuur Rotary

Aanvraag: ‘opleuken’ diner tijdens bestuursoverdracht

Samenwerken met Daniëlle is als een feestje; ze ontzorgt, is creatief en vol enthousiasme!

Vol vertrouwen iets uit handen geven is niet zo moeilijk, want ze pakt het met beide handen aan en maakt het tot een succes. Onze volgende samenwerking staat al weer gepland.

2022: Frans Verschuur, Ziggo Sport, F1 analist

Aanvraag: F1-specialist & spreker

Je hebt van die dagen waarvan je zegt ‘ik was erbij’. Nou dat was het F1-weekend 2022 dat ik samen met Believe-Events, Daniëlle heb mogen doen voor Gilde Equity Management. Alles ging werkelijk op F1 niveau. Ik wil iedereen nogmaals bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft. Oja, ook Max nog bedankt dat je gewonnen hebt.


2022: Mevr. Bakker, Owner Derec

Aanvraag: 3-daags personeelsweekend

Jeetje, wat een fantastisch weekend! Echt in 1 woord geweldig!!!!! WAT EEN FEEST!! Dank je wel voor het organiseren! Alles zat helemaal top in elkaar! Wij hebben weer heel veel punten gescoord bij ons personeel!

2022: Laura de Pagter, Officemanager Derec

Aanvraag: 3-daags personeelsweekend

Mede dankzij Daniëlle, hebben wij een fantastisch personeelsweekend gehad!

Een gezellig weekend met leuke informele-activiteiten, die toch echt voor binding tussen de collega’s zorgde. Daniëlle had alles perfect voorbereid en overzichtelijk door middel van een draaiboek overgedragen.


2021: Arjan van der Kooij, Directeur Derec

Aanvraag: personeelsfeest kerstperiode

Wat een verademing om in onze drukste tijd van het jaar de organisatie van het kerst/nieuwjaarsfeest uit handen te geven. Daniëlle regelt alles! Wij hebben uiteindelijk alleen in ons eerste gesprek aangegeven waar we van houden, wat we voor ogen hebben en welk type mensen bij ons op kantoor werkt. Daniëlle doet de rest en slaat geen detail over. Ze kwam uiteindelijk met zulke goede ideeën (helemaal in ons straatje) dat input voor een volgend feest er ook al is. Van idee tot aan vervoer terug naar huis (en alles daar tussenin heeft ze top geregeld). Tot het volgende feest! 

2021: Guus Bakker, CEO OppoSuits

Energiek, creatief, aanpakker, doorpakker en afmaker. Daniëlle is steengoed en heel leuk om mee te werken!

2021: Marije de Konink-Bakker, Head of Design & Brand, Armada Music

In de afgelopen 15 jaar heb ik regelmatig wat projecten door of met Daniëlle mogen organiseren. Of het nu gaat om het opzetten van een event, het uitzoeken en samenstellen van een reis of het organiseren van een knalfeest, dit alles kun je zorgeloos aan haar overlaten. Ze pakt zaken grondig aan, doet onderzoek en komt altijd met een duidelijk plan van aanpak. Ze is daadkrachtig, creatief met Eye for Detail en ze weet mensen te motiveren.

Met haar inlevingsvermogen, energie voor 10 en goede dosis humor is niet alleen het eindresultaat top, maar ook de weg er naar toe al een feestje! 

2021: Kety van den Berge, Manager Zorg, Philadelphia

Daniëlle is een ster in het organiseren van een vrijgezellenfeest!
Ik heb samen met haar (midden in de corona-pandemie) een super feest mogen organiseren voor onze vriendin. Op een mooie zomerse dag, geheel corona proef, met 35 personen een schitterende dag mogen beleven.
Daniëlle kan snel schakelen, denkt in creatieve mogelijkheden en zorgt dat de dag tot in de kleine puntjes klopt! Wij boffen maar met zo een vriendin in ons midden, waardoor elk feest ook een TOP feest wordt.

2020: Jessica Herwijer, Reserveringsmedewerkster, Bleekemolens Race Planet

Als je Power vrouw zegt, dan zeg je Daniëlle.  Een organisatorisch talent, die zonder moeite het perfecte feest kan plannen. Ik heb meerdere feestjes en uitjes mogen mee maken die Daniëlle tot in de puntjes had voorbereid.  Alles klopt, van catering tot aankleding, van sfeer tot entertainment. Geef je Daniëlle de regie, dan ben je gegarandeerd van een geslaagd evenement. 

2020: Diane van Berkel, Communicatieadviseur


Daniëlle is echt geboren voor de eventbusiness! Ze tovert op basis van jouw wensen en budget een creatief, passend én waterdicht plan op tafel. En het mooiste van alles: jij hoeft je vervolgens nergens meer druk om te maken! Of het nu gaat om een knusse bruiloft, een leuk kinderfeestje of een grootschalig zakelijk event. Alles wordt door haar tot in de puntjes geregeld.

2015: Dhr. Goebertus, Brand Relations Manager, REV’IT! Sport International BV

In 2015 ben ik op een zakelijke wintersportreis geweest die Daniëlle heeft georganiseerd en van begin tot eind tot in de puntjes geregeld was. Het enige wat we hoefden te doen was op tijd op het vliegveld zijn en in het vliegtuig stappen. Vanaf dat moment konden we zorgeloos genieten van de perfecte wintersport. 

Voor degenen die geen ski’s of snowboard spullen hadden was er materiaal gehuurd, voor mensen die dit wel hadden kon het extra worden ingecheckt. Aangekomen op locatie stond de transfer klaar om ons maar het hotel midden in het centrum te brengen. De vlucht was dusdanig efficiënt ingepland en met de reeds geregelde skipassen konden we meteen de piste op! De après-ski and het eten in het dorp was ook fantastisch en er was door Daniëlle iedere avond een restaurant gereserveerd.

Naast het skiën hebben we ook activiteiten gedaan als rodelen, een rendiertocht en we konden zelfs naar een spa.

Kortom, een reis om nooit te vergeten en ik zou iedereen aanraden om eens te informeren naar de mogelijkheden!

Gr, Bruce Goebertus (Utrecht)

Functie: Brand Relations Manager REV’IT! Sport International BV

2020: Diane van Berkel, Communicatieadviseur:


2012: Bruidspaar Jeroen & Melissa

29 september 2012 was onze trouwdag. Op deze dag heeft Daniëlle ondersteuning gegeven als ceremoniemeester. De voorbereidingen hebben we zelf gedaan. Daniëlle heeft er voor gezorgd dat zij alles op deze dag onder controle had, zodat wij optimaal konden genieten. 

Daniëlle bevelen wij graag aan! Zij is zorgzaam, organisatorisch sterk en enthousiast

2012: Sonja van Klink, Productmanager LOI

In 2012 hebben we met 16 vriendinnen een 30-ers feest gegeven voor 400 gasten. Ter voorbereiding hierop hebben we wekelijks met een klein clubje dames (Daan zat daar natuurlijk ook bij) het feest voorbereid, alles heeft de revue gepasseerd: circus met binnenkomst op olifanten inclusief trapeze act (Daans idee, ging helaas niet door vanwege ruimtegebrek) tot een apres ski party. Uiteindelijk is het een ‘Friends’ party geworden, volledig gestyled in de 90’s. Daans creatieve mindset, gedrevenheid, positiviteit en enthousiasme hebben er mede voor gezorgd dat het tot ons meest geslaagde feest ooit is geworden! Alleen al terugdenkend aan het feest én aan de voorbereidingen maakt me weer blij, bedankt Daan!

2011: Bruidspaar Anita & Bettina

Op 1 juni 2011 zijn wij getrouwd. Toen we besloten hadden dat we gingen trouwen hadden we geen flauw idee wat hier allemaal bij komt kijken. Aanvankelijk gingen we eerst zelf aan de slag met de organisatie, zoals uitzoeken locatie, kleding, muziek enz. We kwamen er al gaande de rit snel achter dat het organiseren van een bruiloft een vak apart is en dat daar, wil je het goed doen, de nodige expertise bij komt kijken. Enkele weken voor onze trouwdag kwam gelukkig Daniëlle op ons pad. Er waren nog een paar lastige open eindjes te regelen. Deze en de gehele voorbereiding gaf ons enorm veel stress. Vanaf dat moment konden wij alles uit handen geven aan Daniëlle en genieten van wat je tijdens de voorbereidingen van een bruiloft tegen komt. Wat een opluchting en de stress viel grotendeels van ons af. 

Vooral ook de wijze waarop Daniëlle midden in de voorbereiding deze van ons overnam, gaf blijk van haar professionaliteit. De systematische aanpak van het maken van een draaiboek voor onze dag was klasse. De laatste losse eindjes werden vervolgens perfect geregeld. En dit steeds in goede samenspraak met ons. Daniëlle haar inlevingsvermogen en het meedenken in onze wensen was zeer prettig. En uiteraard het vakbekwame regelen door haar hiervan een zegen. 

Ook tijdens onze huwelijksdag was de professionaliteit van Daniëlle van grote klasse. Er komt veel bij kijken om op zo’n dag alles achter de schermen tot in de puntjes te regelen en laten verlopen. Voor ons verliep deze dag als een zonnetje en door Daniëlle konden we de gehele dag genieten van de mooiste dag van ons leven. Echt super en voor ons een onvergetelijke periode en dag. 

En wil je je huwelijksdag vlekkeloos en zonder zorgen laten verlopen is een weddingplanner echt een must. En wij kunnen hier Daniëlle van harte aanbevelen. Naast haar vakbekwaamheid, haar professionaliteit is Daniëlle ook een heel prettig en enthousiaste vrouw. Met oog voor detail en oog voor persoonlijke wensen, creatief en in voor leuke en nieuwe uitdagingen.

2007: bruidspaar Saskia & Dennis

Het was echt een meerwaarde om Daniëlle als weddingplanner en ceremoniemeester erbij te hebben op onze grote dag. Wat heeft ze hard gewerkt. Zij was degene die ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep, dat wij en onze gasten écht 100% konden genieten. Een topper is het!!!! Liefs, Saskia & Dennis

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close