June 4, 2024

Bruiloft trends in 2024

Kanten of zijden bruidsjurk, taart of sweet table, strik of das… Als aanstaand bruidspaar weet je dankzij Pinterest: wedding trends veranderen continu. Benieuwd welke bruiloft trends in 2024 ik signaleer? Je ontdekt er 4 in dit blog, mét Pro Tips!

Trend 1: Custom bride sneakers

Handjes schudden of dansen hoeft niet met pijnlijke voeten als kersverse bruid. Hup, die hakken de hoek in, en lekker je eigen custom bride sneakers aan. Wát een verademing! Je nieuwe achternaam of een tekening van je bruidskindjes op de achterkant van lichtblauwe (something blue) Allstars bijvoorbeeld, hoe leuk is dat? Met een gepersonaliseerd denim jacket of vintage leren jasje, maak jij je stoere bruidslook helemaal af.
Pro Tip: Neem al je geplande schoenen mee bij het verstellen van je jurk, zodat de jurklengte past bij zowel heels als sneakers.

Trend 2: Je boeket vereeuwigen

Bruidsboeketten. Je kunt ze in iedere stijl laten maken die je maar wilt: klassieke rozen met gipskruid, een watervalboeket met vetplantjes, een bos wildbloemen… En dan is het ook nog eens mogelijk je bruidsboeket te vereeuwigen. Dat kan door het in epoxy te laten gieten. Wél binnen 24 uur na je bruiloft, zodat je vereeuwigde bloemen even mooi blijven als op jullie grote dag.
Pro Tip
: Gooi je bruidsboeket gewoon naar je bestie, en laat het een paar dagen na de bruiloft opnieuw maken. Breng je dat tweede boeket in al z’n verse glorie naar de epoxy-bloemist - wanneer het jou uitkomt.

Trend 3: Champagne Wall

Benieuwd of je deze trend kent, want hij is gloedjenieuw! De champagne wall (champagnemuur in goed Nederlands) leukt je receptie of feest fabuleus op. Het kan een mooi gedecoreerde muur zijn, met glazen bubbels die keurig op rijen plankjes geëtaleerd worden. Maar nog leuker: een geheimzinnige champagnemuur, waar je aan een bel rinkelt als je dorst hebt. Vervolgens komt er een wit-gehandschoende hand uit de muur, die je jouw koele sjampoepel overhandigt. Daarmee verras je je gasten enorm, wedden?
Pro Tip
: Liever pure originaliteit dan een trendy wedding? In dit blog ontdek je mijn beste ideeën voor bruiloften (en business events) uit 2023.

Trend 4: Borrelen met een budget

Laten we eerlijk zijn: trouwen is een dure hobby. Wordt jouw knip niet vrolijk van een open bar, maar worden je vrienden en familie weer niet blij van alleen binnenlands gedestilleerd? Ga dan voor borrelen met een budget. Bijvoorbeeld door een Gin Bar te openen na 22:30. De locatie rekent zo laat vaak nog maar op 2 cocktails per persoon, waardoor de prijs vriendelijk blijft. Je gasten zijn blij met hun boozy treat, en jij met je budgetbesparing!
Pro Tip: Is er een gast met een heel specifiek favo drankje, zoals Boswandeling of een poepiesjieke Bourbon? Dan mag je gerust zelf 1 of 2 flessen kopen, en die bij de locatie achter de bar zetten.

Zie jij jezelf al helemaal trouwen op je custom sneakers, terwijl je nipt aan je sjampoepel uit de muur? Ik help jou en je aanstaande met bakken vol liefde aan een weergaloze droombruiloft. Net zoals ik dat deed voor deze lovebirds, in binnen- én buitenland.

 

Weten wat er mogelijk is voor jouw dream wedding in 2024 of daarna? Stuur me dan een vrijblijvend bericht!