Blog: de tofste ideeën voor bedrijfsuitjes per seizoen

De tofste ideeën voor bedrijfsuitjes per seizoen

Hoog tijd voor een knaller van een bedrijfsuitje? Weg met dat gourmetten en bowlen! Laat die escaperoom maar op slot! Je wilt iets écht origineels regelen wat past bij het team, seizoen en budget. Krijg je bij alleen al het denken aan deze klus vlekken in je nek? Geen zorgen: ik deel de tofste ideeën voor bedrijfsuitjes per seizoen met je, zodat jij met een weergaloos event komt.

Bedrijfsuitjes ideeën voor de lente:

  • 1. Bloemplukken met champagne-picknick. Gezellig naar een pluktuin, waar jij en je collega’s zelf kleurige boeketten kunnen samenstellen – het wordt niet lenteachtiger! Na het plukken geniet je van een ontspannen picknick in de bloeiende omgeving. Mét een glaasje champagne, waarbij je leert hoe je zo’n fles sabreert. Iedereen keert huiswaarts met een toffe ervaring, een eigen sabreerzwaard én een zelfgeplukt bosje bloemen. Hoe leuk is dat?
  • 2. Voor de echte daredevils: spring met zijn allen uit een vliegtuig! Een tandemparachutesprong met je collega’s is de klapper van het jaar. En zo’n activiteit kun je aankleden zoals je wilt. Met een limo gehaald en gebracht worden, een walking dinner om weer met beide benen op de grond te komen, en een workshop cocktail- en mocktailshaken bijvoorbeeld. Zo maken jij en je team met knikkende knietjes en een volle maag een onvergetelijke herinnering.

Bedrijfsuitjes ideeën voor de zomer:

  • 3. Koel samen heerlijk af met een ijzig teamuitje, wanneer de mussen van het dak vallen. Zo kun je bijvoorbeeld een breathwork met ijsbad-workshop in de buitenlucht regelen, waarbij iedereen zijn of haar fysieke grenzen trotseert. Daarna kun je met frisse energie door naar de rest van de activiteiten met gezonde lunch of diner. Zoals een drakenbootrace voor een beetje gezonde competitie!
  • 4. Is een ijsbad niet cool genoeg? Je team kan natuurlijk ook écht de sneeuw opzoeken, zonder ervoor naar het zuidelijk halfrond te moeten. En dat kan zelfs in t-shirt. In delen van Noorwegen en de Alpen in Zwitserland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk roetsj je van eind mei tot augustus op je lange latten of snowboard van de witte pistes af. Heerlijk om te combineren met een spa-bezoek, blokhuttentocht of hike. Winter in de zomer dus. Vergeet de zonnebrand niet!

Bedrijfsuitjes ideeën voor de herfst:

  • 5. Sinds onze Max alle records verpulvert zijn autoraces weer helemaal hot. Zijn jij en je collega’s ook fan? Organiseer dan eens een autorace-teamuitje. Gewoon op het circuit van Zandvoort. Je kunt zelf een ritje wagen in zo’n scheurmonster, maar bijvoorbeeld ook een wedstrijdje banden wisselen doen bij een F1-wagen. Natuurlijk hoort daar ook een culinaire pitstop bij in een luxe beachclub. Gassen maar! 
  • 6. Juist geen fan van de race? Als team genieten van de heerlijk herfstige natuur is ook een perfect bedrijfsuitje. Maak een actieve mountainbiketocht door een heuvelachtig bos. Of naar een wijngaard voor een tour, waarbij een proeverij van herfstwijnen niet mag ontbreken. Een herfstig diner van seizoensproducten en sapjes (of bokbiertjes) in een kasteel, eventueel met overnachting, is een sfeervolle afsluiter.

Bedrijfsuitjes ideeën voor de winter:

  • 7. Hou het dicht bij huis met een winterfestival op locatie. Zet een flinke (circus)tent neer op je bedrijfsterrein, en vul die met winterse activiteiten, hapjes en drankjes. Zo kun je een wedstrijd kerstboom versieren, bierpullen schuiven of ijspegelpoepen (in plaats van spijkerpoepen) regelen. Ondertussen genieten jullie van glühwein, warme chocomel, broodje bratwürst met zuurkool en poffertjes. Wanten of een muts in de bedrijfskleuren maken het extra gezellig. Bij dit idee kun je lekker los met kerstversiering en lampjes, instant sfeer dus!
  • 8. Genieten van de Amsterdamse grachten is niet alleen een feestje met de Pride. Hoe oer-Hollands kneuterig en gezellig is het om een boot af te huren in die echte Jordaanse stijl, met live gezongen smartlappen en een heus stamppotbuffet? Door vervoer van en naar de gracht te regelen vanaf een pick-up point kan iedereen die dat wil met een Amsterdams stuk in zijn kraag huiswaarts gaan.

Deze ideeën zijn nog maar het tipje van de ijsberg in mijn business event-repertoire. Wil je wél een weergaloos bedrijfsuitje, maar geen stress van het regelen? Ja hoi, that’s where I come in! Als eventplanner neem ik je precies uit handen waar je graag vanaf wil, het hele jaar door. Weten wat er mogelijk is voor jou? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken. Ik kom graag bij je langs.

JA, IK WIL OOK EEN TOF EVENT

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Liefs,
Daniëlle
Uiteraard mag je mij ook bellen of appen: 06-53585329

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close