Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Daniëlle! Als event manager in Roelofarendsveen organiseer ik binnen en buiten Zuid-Holland de mooiste evenementen met een persoonlijke touch. Wie haal je in huis wanneer je voor Believe Events kiest?

In mijn vorige leven als Operations Director bij een grote marketing organisatie heb ik heel wat jaren aan ervaring vergaard als leidinggevende, maar ook als eventplanner.
Geen wonder ook, wanneer je niet alleen marketingcampagnes voor grote merken opzet, maar ook projectteams aanstuurt, contactpersoon bent voor collega’s en klanten, maar ook alle personeelsuitjes regelt!

Bijvoorbeeld een meerdaags personeelsuitje in Lapland met alles erop en eraan
(ja, inclusief husky’s) en de jaarlijkse wintersportreizen met al het personeel.

Klik hier voor mijn portfolio

En die passie voor evenementen regelen vloeide al gauw over in mijn privéleven: niet voor niets ben ik voor meerdere bruiloften ceremoniemeester geweest en heb ik menig themafeest georganiseerd. Babyshowers, jubilea, gender reveal parties, vrijgezellenfeesten, (homo)huwelijken en een knaller van een 30-ers feest met mijn grote vriendinnenclub: ik draai er mijn hand niet voor om en doe het met de grootst mogelijke glimlach. Believe-Events heb ik opgericht met deze ervaring en passie op zak. Sindsdien leef ik mijn motto: begin de dag met een lach! 


Met mijn ervaring, allemansvriend-mentaliteit en sterke communicatie skills,
heb ik een schat aan ideeën en contacten die er voor zorgen dat jouw event alles wordt waar je op hoopt – en meer. 

Ik ben er heilig van overtuigd dat je een evenement alleen tot in perfectie kunt uitvoeren als je in de samenwerking en het doel gelooft.

Daarom was de naam van Believe-Events voor mij ook zo klaar als een klontje.
Als de klik er is, ga ik als enthousiaste regelneef tot het gaatje voor jouw totaalplaatje. Daar word ik pas echt blij van!


Wie is Daniëlle?


  • Familiemens in een mannengezin
  • Geboren leider

  • Eerlijk en loyaal 
  • Easygoing extravert met een berg vrienden

  • Goedlachse energiebom die graag met de deur in huis valt
  • Dol op to do lijstjes
%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close