Business events

Business Events

Wil je je personeel of klanten verrassen met een business event dat past bij het gezicht van je bedrijf? Een geslaagd evenement begint bij een strakke voorbereiding en continue overzicht tijdens het event. Met mijn uitgebreide ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen en hospitality zit je bij
Believe-Events goed.

“Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan.

Ze worden gedaan door een team van mensen”

Quote Daniëlle

Van personeelsfeest tot meerdaags bedrijfsuitje

Ik kom met plezier langs op de werkvloer om de sfeer van het bedrijf te proeven en te weten te komen wat de doelstelling is van het evenement. Een bedrijfsjubileum, netwerkborrel, personeelsfeest of een van A tot Z geregeld meerdaags bedrijfsuitje over de grens? Wat voor type mensen werken er bij je bedrijf, en waar hebben zij eigenlijk behoefte aan? Geen probleem als je nog geen idee hebt van het hoe en wat. Samen komen we tot een prachtig resultaat waar je medewerkers en relaties nog lang met een glimlach aan terugdenken.


Waar wacht je nog op? Laat mij jouw bedrijfsevent organiseren! Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor jouw bedrijf kan doen.

Wat zeggen opdrachtgevers over mij:

2021: Guus Bakker, CEO Opposuits

Energiek, creatief, aanpakker, doorpakker en afmaker. Daniëlle is steengoed en heel leuk om mee te werken!

2021: Kety van den Berge, Manager Zorg, Philadelphia:

Daniëlle is een ster in het organiseren van een vrijgezellenfeest! Ik heb samen met haar (midden in de corona-pandemie) een super feest mogen organiseren voor onze vriendin. Op een mooie zomerse dag, geheel corona proef, met 35 personen een schitterende dag mogen beleven. Daniëlle kan snel schakelen, denkt in creatieve mogelijkheden en zorgt dat de dag tot in de kleine puntjes klopt! Wij boffen maar met zo een vriendin in ons midden, waardoor elk feest ook een TOP feest wordt.

2020: Jessica Herwijer, Reserveringsmedewerkster, Bleekemolens Race Planet

Als je Power vrouw zegt, dan zeg je Daniëlle.  Een organisatorisch talent, die zonder moeite het perfecte feest kan plannen. Ik heb meerdere feestjes en uitjes mogen mee maken die Daniëlle tot in de puntjes had voorbereid.  Alles klopt, van catering tot aankleding, van sfeer tot entertainment.
Geef je Daniëlle de regie, dan ben je gegarandeerd van een geslaagd evenement.

Meer reviews lees je hier

.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close