Eventmanager

Eventmanager

Waarom een eventmanager inhuren? Omdat je dan verzekerd bent van een evenement dat op rolletjes loopt, waarbij het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Of dat nou een bedrijfsevenement is zoals een personeelsfeest of een grote presentatie of een particulier evenement zoals een jubileumfeest, vrijgezellenfeest of ander themafeest: als ik de touwtjes in handen heb hoef je alleen nog maar te genieten.

Het beste evenement krijg je met het Believe-Events full service event concept. Wat kun je van mij als eventmanager verwachten?

  • Samen met jou creëer ik een creatief en slim concept voor je event.
  • Ik geef het event dat je voor ogen hebt vorm en regel leveranciers.
  • Ik verzorg de kick-off met het projectteam voorafgaand aan het evenement.
  • Ik ben het aanspreekpunt van alle externe leveranciers tijdens de voorbereiding, uitvoering en afronding.
  • Ik bewaak op locatie hands-on het realtime draaiboek van jouw event en draag zorg voor een soepel verloop.
  • Ik regel een strak gecoördineerd opruimplan na afloop van het event.
  • We eindigen samen met een evaluatie en terugblik op een mooi resultaat.

Lees hier meer over wat ik voor jou kan doen als business event manager of als partyplanner. ↗

.

Wat zeggen opdrachtgevers over mij:

Mevrouw van Klink, Productmanager LOI

Met 16 vriendinnen hebben we een 30-ers feest gegeven voor 350 gasten. Alles heeft de revue gepasseerd. Van het opzetten van een circus met binnenkomst op olifanten tot een grote apres ski party. Uiteindelijk is het een ‘Friends’ party (a la dé hitserie Friends) geworden, met een linkje naar onze vriendinnengroep. Het feest is volledig gestyled in de 90’s-uitstraling. Daans creatieve mindset, gedrevenheid, positiviteit en enthousiasme hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons het meest geslaagde feest ooit is geworden! Alleen al terugdenkend aan deze avond én aan de voorbereidingen maakt me weer blij, bedankt Daan!

Mevrouw van Berkel, Communicatie adviseur

Daniëlle is echt geboren voor de eventbusiness! Ze tovert op basis van jouw wensen en budget een creatief, passend én waterdicht plan op tafel. En het mooiste van alles: jij hoeft je vervolgens nergens meer druk om te maken! Of het nu gaat om een knusse bruiloft, een leuk kinderfeestje of een grootschalig zakelijk event. Alles wordt door haar tot in de puntjes geregeld.

Meer reviews lees je hier

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close