Bruiloft Gijs & Ilona

2023: bruiloft Gijs & Ilona

What a beautiful wedding! 9 september, een speciale datum voor deze lovebirds, was het zover. Kijk je mee naar de high lights van deze bruiloft?

  • De bruid verbleef de nacht vóór de bruiloft met haar bruidsmeisjes en getuige in een hotel. De first look van haar en haar bruidegom was pas tijdens de ceremonie inclusief live muziek. Magisch!
  • De toost was lekker anders-dan-anders. Niet alleen vanwege de ontzagwekkende champagnetoren, maar ook omdat de bruidegom voor de gelegenheid zelf leerde sabreren. En: de kaastaart met charcuterie, in plaats van de klassieke zoete bruidstaart!
  • Voor de daggasten was er een luxe viergangenlunch en driegangerdiner met een wijnarrangement dat er perfect bij paste.
  • Het feest spetterde de pan uit dankzij de DJ. Maar er was meer: voor de openingsdans zong Wesley Klein live het bruidspaar toe, en in de late uurtjes kwam de enige echte Dries Roelvink het dak van de tent blazen. Wat een feest was het!

Ik mocht de volledige aankleding van de ceremonie en het feest regelen, naast het vervoer, de catering en de muziek. Het was weer een hoogtepunt voor mij als wedding planner.

Foto’s van deze romantische dag volgen snel!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close