3-daags active DE

2022: 3-DAAGS ACTIVE DUITSLAND

In het prachtige, Duitse Noordrijn-Westfalen stond een te gek teamweekend van Derec gepland. Dit jonge, actieve detacheringsbureau vroegen me om een 3-daags teamuitje wat daar perfect op aansloot!

Dat actieve teamweekend trapte ik af met een serie foodtrucks en een lekker borreltje onder de Duitse bomen. Ondertussen sloot een illusionist zich bij het team aan, die ze versteld liet staan met zijn toffe trucs. De avond werd afgetopt met een pubquiz.

De dag erna was één en al actie. Met verschillende vervoersmiddelen (tuk-tuks, e-choppers & fatmax e-steps) moest het team op eigen houtje bij de steengroeves van Bad-Bentheim zien te raken. Maar niet zonder verzorging: de navigatie bracht ze bij een heerlijke alcohol-vrije prosecco-lunch in het bos.

’s Avonds konden de lederhosen aan, want de BBQ-foodtruck, zingende DJ en themakleding waren allemaal 100% Duits! Op zondagochtend is het weekend afgesloten met een champagne-ontbijt. Of de champagne nog wel rijkelijk vloeide na die spetterende feestavond? Dat is het geheim van het team…

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close