5-daags Leap business event

2023: 5-daags Leap business event

RECAP-tijd! Het vijfdaagse LEAP-businessevent met een 70-koppig internationaal team op Nederlandse bodem is achter de rug. Ik ben zó trots dat mijn voorstel won van grote eventbureaus – en op het grote succes dat het werd. Benieuwd wat ik regelde voor dit grote internationale bedrijf? Check het hier!

Een compleet afgehuurd hotel. Hiervoor koos ik MooiRivier, een prachtig boetiekhotel aan het water van de Vecht. Hier vonden compleet verzorgde dagelijkse Breakout-meetings in grote en kleine teams plaats. Dit was het stukje business van dit event!

Meetings moet je natuurlijk relaxed ingaan. Daarom was er na het ontbijt iedere morgen een zwemsessie in de Vecht of een wandelrondje door de bossen, zodat het LEAP-team vol energie aan de dag begon.

Een drakenbootrace, waarbij één teamlid met een grote drum het ritme aangaf voor zijn of haar roeiende collega’s. Competitie, fun, samenwerking en cocktails: het was er allemaal.

Een letterlijk toeristische route door het groene Vechtdal op mountainbikes. Met onderweg de mogelijkheid te stoppen bij een kaasboerderij. Hey, je bent op Nederlandse bodem of je bent het niet, toch?

Een tour met 9 fluisterbootjes naar Ommen, waar het team werd verrast met een BBQ – festival style! Midden in een weiland wachtte een bohemian festivaltent met een vuurkorf, open bar en ofyr-BBQ menu op ze. Na dit privéfeestje werden de medewerkers moe maar voldaan teruggebracht naar MooiRivier voor hun laatste nachtje.

Na 5 dagen van a little work and a lot of play bestaat het LEAP-team uit allesbehalve dull boys & girls. Elkaar in real life leren kennen tijdens originele activiteiten geeft tenslotte een energie- en inspiratieboost van heb ik jou daar!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close