5-daags VDH teamuitje Mallorca

2023: 5-daags VDH teamuitje Mallorca

RECAP-tijd! Het personeelsuitje van VDH Solar voor hun 88-koppige personeel is achter de rug. En wat een fiesta was het, daar onder de Spaanse zon van Mallorca! Kijk je mee?

  • Een online platform waar alle VDH-toppers eventuele allergieën en ziektes in kunnen vullen, zodat ik daar vooraf rekening mee houd. Op ditzelfde platform kunnen ze kiezen aan welke activiteiten ze deel willen nemen tijdens het 5-daagse event. Natuurlijk voor ieder wat wils!
  • Vanaf Schiphol volledige hospitality, zodat alle medewerkers zorgeloos konden vliegen en neerploften in hun hotel. Hier wachtte een goedgevulde VDH-branded goodiebag op ze om de sfeer er vast in te brengen…
  • Een feestelijk versierd privérestaurant, waar een Nederlandse zanger met een DJ een spetterende fiesta bouwde tot in de late uurtjes. Ayayay!
  • Een lekker boottochtje op een privécatamaran naar een partyboot. Hier stonden de hete BBQ, DJ, bananenboot, cocktails en snorkels al voor ze klaar. Lekker genieten op en in het water.
  • Een volledig afgehuurd dakterras met live cooking, waarbij iedereen heerlijke bordjes Aziatische, Spaanse en BBQ cuisine kon halen. De lichtletters, photobooth en lokale designer-decoratie inclusief vuurwerk maakten de Spaans-Nederlandse sfeer helemaal af. Wacht, Nederlands? Yep! Want Dries Roelvink kwam het dak eraf blazen, als we niet op het dak gestaan hadden..

Na deze 5 fantastische dagen is het VDH Solar-team weer zo opgeladen en verbonden als een zonnepaneel op een dak. Wil jij dat nou ook met jouw medewerkers? Stuur me dan een bericht!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close